INILAH ANTARA SEBAB SAYA MAHU MENARIK MINAT ANAK MUDA KINI.. . Kerana generasi m… – Trendy Lately

0
39


INILAH ANTARA SEBAB SAYA MAHU MENARIK MINAT ANAK MUDA KINI..
.
Kerana generasi m… – Trendy Lately
INILAH ANTARA SEBAB SAYA MAHU MENARIK MINAT ANAK MUDA KINI..
.
Kerana generasi muda sekarang sudah hilang arah tuju hidup. Mereka dalam fasa “Mencari Identiti Diri”. Tapi, ramai yang tersalah pilih jalan. Akhirnya, mereka menyesal tidak sudah atas pilihan mereka.
.
Mereka sebenarnya tidak tahu apakah yang mahu dibanggakan. Sejarah bangsa moyang terdahulu telah terhapus dipadam rakus oleh penjajah. Lalu, datang pelbagai “Hidangan Modenisasi” yang menyeronokkan tetapi melalaikan.
.
Darah muda pastinya memilih sesuatu yang menyeronokkan. Tapi, kepuasan mereka hanya seketika. Tidak selamanya. Kerana yang kita turuti hanyalah nafsu semata mata.
.
Insya Allah, saya tidak akan berhenti untuk meneruskan misi saya dalam menyebarkan segala kegemilangan bangsa kita untuk anak2 muda.
.
UNTUK SEBARANG JEMPUTAN KE SEKOLAH, INSTITUSI PENDIDIKAN dan LAIN2 BOLEH HUBUNGI +601169633152
.
Misi ReBRANDing SEJARAH & AKHIR ZAMAN by @izzuddin.aljitrawiy
.
#melayu #tanahmelayu #berdaulat #malaysia #sejarahmelayu #sejarah #sejarahmisteri #konspirasi #kiamat #remaja #izzuddinaljitrawiy #akhirzaman #dajjal #oneeye #freemason #illuminati #ilmuakhirzaman #hangtuah #trending #eskatologi #viral #global #sebarkan #anakmuda #belia #jomrepost #jomsebar #jomshare #jomkongsi

 

Source

Source link

Source link

Leave a Reply